Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 2018/03/26
11:45 - 12:30

Plats
Humlegården

Kategorier


 

Naturfys i humlegården

Naturfys i Humlegården

Detta lunchpass har fokus på styrka med pulshöjande inslag. Träningsformen är stationsträning där vi på olika stationer jobbar både enskilt och i par. I parövningarna tränar vi med och mot varandra för att skapa motstånd och effekt. Vi kommer även använda gummiband och andra redskap för att komma åt kroppens alla muskler. Detta blandar vi med pulshöjande övningar som t.ex. korta backintervaller, burpees, utfallshopp och liknande favoritövningar.

Passen utmanar såväl vältränade som de i början av sin träningskarriär. Alla jobbar givetvis efter egna förutsättningar och det erbjuds varianter på de övningar som kan uppfattas tuffa för vissa.

Vi vill att ni ska svettas, skratta och utvecklas med denna träning. Oavsett om ni vill komma igång eller söker kompletteringsträning kommer ni bli utmanade dessa luncher. Ni kommer inte kräla i lera eller rulla runt i vattenpölar om ni inte ber om det men ett par handskar och kläder för utomhusträning kan vara skönt. Sittunderlag för övningar på marken kommer att finnas men vill ni så ta gärna med egna.

Utmana era kollegor och vänner att komma och träna med oss. Vi möts vid Linnémonumentet mitt i Humlegården måndagar 11:45 och tränar till 12:30-ish. Kom gärna lätt uppvärmda då vi kör en kortare gemensam uppvärmning. Kanske en jogg till Humlegården om det passar?

Anmälan krävs så vi kan planera passet samt kontakta er om vi mot förmodan måste ställa in.
Investeringen för detta är 100 kr/st eller 400 kr vid köp av 5 st.

Ni swishar innan passet till 123 037 47 77 (Naturfys)
Meddelande: Humlegården

Välkomna!

Daniel
daniel@naturfys.se

Bokning

Bokningen är stängd för detta träningspass.