Löpargrupper i Bromma

Vi kommer lägga om dessa löpgrupper och återkommer inom kort med tider och dagar.

Nu startar vi upp Löpargrupp Solvik och Löpargrupp Lillsjön. Vi möts 18:30 vid respektive utegym och passen rullar på veckovis torsdagar och tisdagar.

Dessa pass kommer huvudsakligen bestå av intervallupplägg där vi börjar med uppvärmning innehållande teknikinslag som löpskolning. När vi är varma i kläderna drar huvuddelen igång. Det blir en blandning av intervaller med olika syften som stärker kroppens uthållighet, fart, löpekonomi och styrka. Du blir en allsidig och stark löpare helt enkelt. Vi kommer även lägga in specifik löpstyrka i våra pass.


Passen är utformade så vi blir ordentligt utmanade oavsett vilken nivå vi ligger på. Någon kanske precis börjat jogga i 10 minuter utan att stanna och någon annan gör milen under 40 min. Tillsammans kommer vi pusha och stötta varandra under dessa pass.


Vi har satt en gräns på 20 platser för hög kvalité och individuell feedback så först till kvarn gäller. Priset är 100 kr per gång eller 400 kr för 5 gånger. Dessa träningar ingår för PT-kunder/Löparpaketet.

Viktigt att ni anmäler er så vi vet hur många vi blir och även kan meddela er om vi av någon anledning måste ställa in. 

Vid frågor nås jag på daniel@naturfys.se eller 0733-24 55 57

Välkomna