Middagslöpning i Bromma

Nu startar vi upp Middagslöpning Lillsjön. Vi möts 18:30 vid Lillsjöns utegym varje tisdag. Tre tisdagar är det träning och den fjärde Middagsloppet.

Dessa pass kommer huvudsakligen bestå av intervallupplägg där vi börjar med uppvärmning, löpskolning och teknikinslag. När vi är varma i kläderna drar huvuddelen igång. Det blir en blandning av intervaller med olika syften som stärker kroppens uthållighet, fart, löpekonomi och styrka. Du blir en allsidig och starkare löpare helt enkelt.


Passen är utformade så vi blir ordentligt utmanade oavsett nivån vi ligger på. Någon kanske precis börjat jogga i 10 minuter utan att stanna och någon annan gör milen under 40 min. Tillsammans kommer vi pusha och stötta varandra under dessa pass.

En tisdag i månaden är det alltså Middagsloppet Lillsjön.

Middagsloppet är ett avskalat lopp på 5 natursköna kilometer med nummerlapp och tidtagning för bästa tävlingsträningen. Då loppet är återkommande får du en fin avstämning på din träning en gång i månaden. Oavsett syfte och mål är alla välkomna till Middagsloppet

Vi har satt en gräns på 20 platser (Middagslöpningen) för hög kvalité och individuell feedback så först till kvarn gäller. Priset är 90 kr per gång. Middagslöpning och Middagsloppet ingår för PT-kunder/Löparpaketet.

Både träningarna och Middagsloppet startar vid Lillsjöns utegym tisdagar kl.18:30.

Viktigt att ni anmäler er så vi vet hur många vi blir och även kan meddela er om vi av någon anledning måste ställa in. 

Vid frågor nås jag på daniel@naturfys.se eller 0733-24 55 57

Välkomna

ANMÄLAN MIDDAGSLOPPET


ANMÄLAN MIDDAGSLÖPNING