Anmälan till träningsgrupper VT-24

Nu har vi öppnat upp anmälningen till vårens träningsgrupper. Kanske du har ett friskvårdsbidrag att nyttja innan året är slut?

Vi kommer givetvis fortsätta med de två löpargrupper vi byggt upp under ett antal år, Middagslöparna i Bromma och Happy Runners i Spånga.

Middagslöparna springer på tisdagskvällar kl. 18:30 från Lillsjöns utegym och Happy Runners ses på måndagskvällar vid utegymmet på Spånga IP. Löpträningarna är i intervallform så ingen blir ifrånsprungen under ett distanspass. Vi jobbar gemensamt i grupp på vår egna nivå.

Naturfys på Tranebergsängen är styrketräning kombinerat med ordentliga pulshöjningar. Vi jobbar mycket med cirkelträning där vi går igenom hela kroppen med både vikter, gummiband och kroppsvikt.

Gemensamt för alla våra grupper är att vi jobbar tillsammans på vår egna nivå i en ödmjuk och motiverande miljö. Jag är ju lite bias men tycker verkligen det fungerar så i alla grupper. Med det sagt välkomnar jag er allihopa, både nya som rutinerade deltagare. Häng med oss!

Har ni frågor så ställ dem gärna i meddelandefältet på respektive anmälningssida.

Har ni friskvårdspengar på epassi så finns vi där.

Naturfys hos epassi
Daniel Wiberg från Naturfys
Jag hälsar er välkomna och hoppas få träna med er under kommande termin.