Farthållare på Kistaloppet

Vi kommer ha samma uppställning som på Söder Runt. För er som inte var med då har ni en kortare presentation nedan.

Det kommer finnas tre grupper att ansluta till, en för att klara 40, en 50 och en 60 minuter. Vi kommer troligtvis ha ballonger fästa på oss för att synas men vi återkommer med exakt info framöver. Anmälan till loppet sker här och vi kommer finnas synliga vid starten.

Vilka är vi som kommer leda grupperna då kanske ni undrar.

 

40-minutersgruppen
Thomas Emilsson

Farthållare söder runtThomas med fina resultat från både triathlon, swimrun, cykling, simning och löpning är inlånad för att han är snabbare än oss. Hans marginal till 40 minuter är större och innebär en stadigare farthållning för er. Thomas kommer tryggt och med ett stort leende ta er till mållinjen på 40 min. Ni som vill springer om honom på upploppet och klarar sub 40.
Lycka till!

 

 

 

 

 

 

50-minutersgruppen
Daniel Wiberg

naturfys

Jag kommer leda er fram till mållinjen i ett stadigt tempo på 50 minuter. Mitt mål är att sprida energi och glädje till er samtidigt som vi i ett jämt tempo tar oss fram med publikens jubel som extra stöd.
Lycka till!

 

 

 

 

 

 

 

60-minutersgruppen
Anna Rüberg

farthållare Kistaloppet

Exakt tio minuter efter tidigare grupp kommer Anna med gissningsvis det största leendet av oss alla passera mållinjen. Anna är en positiv ledare som har en förmåga att få alla glada runt omkring sig. Jag tror det kommer vara en grym stämning i denna grupp och att det blir ett jäkla liv när den passerar mållinjen.
Lycka till!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill ni finslipa eller bara komma och träna med oss innan så har vi nedan pass att erbjuda.

Träna på så ses vi!