Farthållare på loppet Söder Runt

I år kommer Söder Runt erbjuda farthållning i sitt lopp för att ge löparna bästa förutsättningar för personbästa eller klara av loppet inom uppsatta tidsmål.

Det är vi på Naturfys som kommer hjälpa till med detta som en del av det samarbete vi inlett med Löparakademin. Det kommer finnas tre grupper att ansluta till, en för att klara 40 min, en 50 min och en 60 min. Vi kommer troligtvis ha ballonger fästa på oss för att synas men vi återkommer med exakt info framöver.

Vilka är vi som kommer leda grupperna då kanske ni undrar.

 

40-minutersgruppen
Thomas Emilsson

Farthållare söder runtThomas med fina resultat från både triathlon, swimrun, cykling, simning och löpning är inlånad för att han är snabbare än oss. Hans marginal till 40 minuter är större och innebär en stadigare farthållning för er. Thomas kommer tryggt och med ett stort leende ta er till mållinjen på 40 min. Ni som vill springer om honom på upploppet och klarar sub 40.
Lycka till!

 

 

 

 

 

 

50-minutersgruppen
Daniel Wiberg

daniel wiberg naturfys

Jag kommer leda er fram till mållinjen och enligt arrangören ”Sveriges bästa after run” på 50 minuter. Mitt mål är att sprida energi och glädje till er samtidigt som vi i ett jämt tempo tar oss fram med publikens jubel som extra stöd.
Lycka till!

 

 

 

 

 

 

 

 

60-minutersgruppen
Anna Rüberg

farthållare söder runt

Exakt tio minuter efter tidigare grupp kommer Anna med gissningsvis det största leendet av oss alla passera mållinjen. Anna är en positiv ledare som har en förmåga att få alla glada runt omkring sig. Jag tror det kommer vara en grym stämning i denna grupp och att det blir ett jäkla liv när den passerar mållinjen.
Lycka till!

 

 

 

 

 

 

 

Vill ni finslipa eller bara komma och träna med oss innan så har vi nedan pass att erbjuda.

Träna på så ses vi!