Företag som insett värdet av friskvård sökes av motiverad tränare för gruppträning

Vill du som personalansvarig ta dina medarbetare på en resa mot bättre hälsa och sammanhållning med mer ork? Då är detta helt rätt för dig.

ERBJUDANDE:
Som deltagare på Naturfys träningar har ni utmärkta förutsättningar att på ett roligt och tryggt vis få kvalitativ träning tillgodo. Det kan antingen vara i form av stationsträning där vi fokuserar på styrka och rörlighet med pulshöjande inslag, eller löpträning i form av teknikträning, löpstyrka samt intervaller. Oavsett val av träningstyp kommer den bedrivas utomhus på överenskommen plats, ofta i anslutning till er arbetsplats. Tiden för detta är precis som upplägget och platsen helt upp till er inom Stockholm.

BESKRIVNING:
Ni kommer utföra övningar både enskilt och gemensamt för att maximera motstånd och effekt. Ni kommer även jobba med gummiband, hopprep och andra redskap för att stärka upp era kroppar och ge er mer energi till jobb och fritid. Allt detta med stora leenden och stöttande av både tränare och övriga deltagare.

TRÄNAREN:
Personlig tränare med konditionsinriktning (Endurance Personal Trainer, EPT)
Löpcoach
Gruppträningsinstruktör
Programskrivning för löpning
HLR-utbildning med hjärtstartare 2016-05-23

Daniel Wiberg är ödmjuk och kommer ta väl hand om er och på ett motiverande och stöttande vis hjälpa er att tänja på gränser och nå nya nivåer. Allt detta med ett leende och en stor passion.

KRAVSPECIFIKATION:
Komma till angiven plats.

ARBETSTID:
Väldigt flexibel men vanligast är 45-60 min i veckan under 5-12 månader om året.

ANSÖKNINGSTID:
Möten och rekryteringar sker löpande så vänta inte för länge då din mest passande tid kan fyllas upp.

Läs mer: Företagsträning

KONTAKT:
Daniel Wiberg
0733-24 55 57
Naturfys.se

Facebook   Instagram   twitter

naturfys

💚 Dela gärna 💙