Fyspass med Datainspektionen

Vi möttes upp framför kanonerna på Skeppsholmen vid af Chapman. Tänkte att kanonerna skulle sätta prägel på passet. Pang på liksom.

Fyspass skeppsholmen

Hjältarna som kom från Datainspektionen hade joggat hit så det var redan uppvärmda och redo att tränas under 45 minuter. Vi hälsade kort och transporterade oss en bit för första stationen. Där körde vi en serie med upphopp, armhävningar, utfallssteg och krabbgång, vacker plats att träna på.

Datainspektionen tränas av Naturfys

Det var bra tempo från start och alla körde på bra, vi hade dessutom tur med vädret, inget regn och några solglimtar kämpade sig igenom det gråa. Vi transporterade oss vidare en kortare bit för att attackera biceps och triceps i en parövning.

Datainspektionen fyspass

Även här var det bra prestationer och samarbete på hela gruppen. Jag vill tro att denna typ av parövningar både bygger muskler och sammanhållning. Det krävs kommunikation för att reglera motstånd och få ut maximalt av varandra. När vi kört färdigt här var det dags att röra oss igen. Denna transportsträcka rörde vi oss med ett motstånd. 2 kortare intervaller med sin träningspartner hängandes i höftkammen.

Vi kom fram till den lilla bron över till Kastellholmen. Men innan vi tog oss över var det rygglyft på bryggan.

Rygglyft Naturfys

När det var färdigkört på bryggan tog vi oss över till Kastellholmen och fortsatte jobba parvis. Här var det backintervaller växelvis med sin partner som gjorde styrkeövningar. Här fick vi igång pulsen ordentligt på samtliga, helt enligt plan. När vi var klara här rörde vi oss tillbaka. Självklart la vi in fler övningar i form av mountain climbers, burpees och lite annat smått och gott. Rätt var det var hade 45 minuter gått och vi var vid kanonerna igen. Detta var ett provpass vi satt ihop till Datainspektionen och hoppas verkligen de tyckte om det lika mycket som vi instruktörer gjorde. Detta var mitt och Annas första pass tillsammans och det finns givetvis saker att förbättra men jävlar vad kul det var.

Tack Datainspektionen för att vi fick förmånen att köra med er, ni var så grymma och hoppas vi snart ses igen.