Löpargruppen Happy Runners HT-20

Vårterminen har nu lidit till sitt slut och jag (Daniel) samt Maria vill tacka allihopa som bidragit med skratt, svett och inspiration tillsammans med fina träningsinsatser och framsteg. Jäkligt härligt att få träna med er. Nu tar vi snart en välbehövlig semester med mycket egenträning och laddar depåerna inför höstterminen som startar den 17 augusti.

Höstterminen bjuder på hela 17 st. träningar med samling 18:30 vid Spånga IP, utegymmet. Vi kommer även till hösten göra några utflykter till Grimsta naturreservat/Kanaanbadet och Ursvik.

Våra träningspass är inte distanslöpning där någon inte hänger med. Våra träningar är för alla som kan jogga någon kilometer utan att stanna. Ett pass kan se ut som följande:

Vi tar en långsam uppvärmningsjogg mot den plats vi kommer använda som träningsarena. Vi värmer upp ytterligare med löpskolning och dynamisk rörlighet. Intervallerna gör vi på en bana/sträcka eller någon kortare slinga. Väl där springer vi alla tillsammans utifrån egna förutsättningar och dagsform. Vi hjälps åt och peppar varandra genom hela passet. Avslutningsvis blir det ofta löpstyrka och stretch/rörlighet efter löpningen.


Anmälan till Happy Runners HT-20
Swish: 1100 kr till 123 037 47 77 (Naturfys)
Meddelande: Din e-postadress
Kvittot kommer till angiven e-postadress och brukar utan problem fungera för friskvårdsbidrag.


Så vad ingår i medlemskapet?

  • 17 st. träningspass a 60 min
  • Privat fb-grupp där vi tipsar och inspirerar varandra
  • Alla ordinarie Lunchloppet
  • 10% rabatt på personlig träning med Naturfys


Har du frågor eller vill ha kommande information om Happy Runners HT-20 så anmäl dig gärna nedan.

Vi hoppas få se både nya och nuvarande medlemmar till hösten och vet du någon grupp eller vänner som kan vara intresserade går det utmärkt att dela detta vidare. Tack på förhand.

/Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *