Lunchträna i Humlegården och vinn startplats till Söder Runt

Den 9 februari drar vi igång vår lunchträning i Humlegården. På fredagar kl.11:45 – 12:30 i formen stationsträning kommer vi träna både styrka och kondition enskilt och parvis. I parövningarna tränar vi med och mot varandra för att skapa motstånd och effekt. Vi kommer även använda gummiband och andra redskap för att komma åt kroppens alla muskler. Detta blandar vi med pulshöjande övningar som t.ex. korta backintervaller, burpees, utfallshopp och liknande favoritövningar.

Passen utmanar såväl vältränade som de i början av sin träningskarriär. Alla jobbar givetvis efter egna förutsättningar och det erbjuds varianter på de övningar som kan uppfattas tuffa för vissa.

Vi vill att ni ska svettas, skratta och utvecklas med denna träning. Oavsett om ni vill komma igång eller söker kompletteringsträning kommer ni bli utmanade dessa luncher. Ni kommer inte kräla i lera eller rulla runt i vattenpölar om ni inte ber om det men ett par handskar och kläder för utomhusträning kan vara skönt. Sittunderlag för övningar på marken kommer att finnas men vill ni så ta gärna med egna.

Utmana era kollegor och vänner att komma och träna med oss. Vi möts vid Linnémonumentet mitt i Humlegården fredagar 11:45 och tränar till 12:30-ish. Kom gärna lätt uppvärmda då vi kör en kortare gemensam uppvärmning. Kanske en jogg till Humlegården om det passar?

Anmälan krävs så vi kan planera passet samt kontakta er om vi mot förmodan måste ställa in.
ANMÄLAN

TÄVLING

Naturfys

För att kicka igång detta har vi en tävling där ni kan vinna en startplats till Söder Runt den 9 juni. Tävlingen är enkel, den som är med på flest lunchträningar i denna serie fram till 25/5 (15 st) vinner. Skulle fler hamna på samma antal kommer en lottning avgöra.

Vill du öka din chans kör vi en liknande tävling med vårt Lunchloppet som du kan läsa om här.

Hjälp oss gärna att sprida detta till träningsintresserade så vi blir många glada härliga deltagare på dessa träningspass.

💚 Hoppas vi ses  💙

4 svar på ”Lunchträna i Humlegården och vinn startplats till Söder Runt”

Hej!
Är intresserad av lunchträning i Humlegården. Är det något som kommer av vara under hösten?
Hälsningar
Linda

Stängt för kommentering.