Naturfys på Tranebergsängen

Häng med oss på omgång två av gruppträningen Naturfys på Tranebergsängen. Denna omgång blir en serie på 5 st. tillfällen innan vi tar semesteruppehåll. Vi kommer tillsammans med start den 25 maj träna både styrka och kondition tillsammans på vår egna nivå. Träningstillfällena sker onsdagar 18:30 – 19:30 med start den 25 maj och avslutning den 22 juni.

Träningen kommer bestå av ”gammal hederlig” stationsträning där vi jobbar igenom kroppen både muskulärt och konditionsbyggande med vikter och gummiband som jag tar med samt befintliga stationer på utegymmet och givetvis våra kroppsvikter.

Träningspassen är planerade så alla kan vara med och det kommer finnas alternativa övningar så alla får en bra och utmanande träning. Kombinationen styrka med pulshöjande inslag ger fina resultat och ökar din grundfysik.

Anmälan till Naturfys på Tranebergsängen
Swisha: 575 kr till 123 037 47 77 (Naturfys)
Meddelande: Din e-postadress

Kvittot kommer till angiven e-postadress.
Vill du istället ha en faktura så kontakta mig i formuläret nedan.

Daniel Wiberg på Naturfys
Jag som håller dessa träningspass heter Daniel och är utbildad personlig tränare med inriktning konditionsidrott och kommer säkert lotsa er genom denna träningsserie.

Detta kan vara ett utmärkt tillfälle att använda sitt återstående friskvårdsbidrag eller kanske som gåva till någon du tycker om. Det som väntar är alltså 5 st. omväxlande och utmanande träningar där vi tillsammans flyttar gränser för vad vi klarar av med en fin sammanhållning. Ta med dig din partner eller vän och häng med!

Plats: Tranebergsängen
Tid: 18:30 – 19:30
Period: 25/5 – 22/6
Tillfällen: 5 st.

Personlig träning, PT
Exempel på träningsredskap.

Nya som gamla deltagare är mer än välkomna att träna med oss.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att skicka ett meddelande.

Nedan har du alla våra gruppträningar!

  • Naturfys på Tranebergsängen

    Häng med oss på omgång två av gruppträningen Naturfys på Tranebergsängen. Denna omgång blir en serie på 5 st. tillfällen innan vi tar semesteruppehåll. Vi kommer tillsammans med start den 25 maj träna både styrka och kondition tillsammans på vår egna nivå. Träningstillfällena sker onsdagar 18:30 – 19:30 med start den 25 maj och avslutning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.