Anmälan till Naturfys på Tranebergsängen

Nu öppnar anmälan till vårterminen 2024

Häng med och träna med oss under vårterminen. Vi kommer under 17 träningstillfällen träna igenom våra kroppar i en peppande och ödmjuk grupp där alla tränar på sin nivå och har möjlighet att bli precis så trött man vill.

Träningen sker onsdagar 18:30 – 19:30 med start den 14 februari och avslutning den 19 juni.

Huvudsakligen kommer träningen bestå av ”gammal hederlig” stationsträning där vi tränar igenom kroppen muskulärt och konditionsbyggande. Till vår hjälp har vi gummiband och vikter som jag tar med, samt befintliga hinder på plats och sist men inte minst våra kroppsvikter.

Träningspassen är planerade så alla kan vara med och det kommer finnas alternativa övningar så alla får en bra och utmanande träning. Kombinationen styrka med pulshöjande inslag ger fina resultat och ökar din grundfysik.

Daniel Wiberg på Naturfys
Jag som håller dessa träningspass heter Daniel och är utbildad personlig tränare med inriktning konditionsidrott och kommer säkert lotsa er genom denna träningsserie.

Detta är ett utmärkt tillfälle att använda ditt friskvårdsbidrag eller kanske som gåva till någon du tycker om. Sammanfattningsvis har vi alltså 17 st. omväxlande och utmanande träningar där vi tillsammans flyttar gränser för vad vi klarar av med en fin sammanhållning. Ta med dig din partner eller vän och häng med!

Plats: Tranebergsängen
Tid: 18:30 – 19:30
Period: 14 februari – 19 juni (uppehåll sport- och påsklov)
Tillfällen: 17 st.

Bild på några tidigare/nuvarande deltagare.
Naturfys under Tranebergsbron. Naturfys på Tranebergsängen
Bild på några tidigare/nuvarande deltagare.

Nya som gamla deltagare är mer än välkomna att träna med oss.

Vill du hellre betala med swish?
Swish 1950 kr till 123 037 47 77 (Naturfys)
Meddelande: Din e-postadress
Kvittot kommer till angiven e-postadress.

Naturfys på Tranebergsängen HT-24
1950,00 kr

Styrketräning i grupp där vi tillsammans jobbar med kettlebells, gummiband, TRX och kroppsvikt. Träningen utförs i cirkelform och består av styrka, rörlighet och pulshöjande övningar. Nu ingår även löpargruppen Middagslöparna i avgiften.

SKU: naturfys-pa-tranebergsangen
Category: ,
Tags: , ,

Nedan har du alla våra gruppträningar!

  • Anmälan till träningsgrupper HT-24

    Välkomna till höstens styrke- och löpargrupper. Nu har vi öppnat upp anmälningen till höstens träningsgrupper. Kanske du har ett friskvårdsbidrag att nyttja innan året är slut? Vi kommer givetvis fortsätta med de två löpargrupper vi byggt upp under ett antal år, Middagslöparna i Bromma och Happy Runners i Spånga. Middagslöparna springer på tisdagskvällar kl. 18:30…

3 svar på ”Anmälan till Naturfys på Tranebergsängen”

Önskar hänga på en vända till. Naturfys Tranebergsängen . FaR pris?

Stängt för kommentering.