Naturfys på Tranebergsängen

Nu öppnar vi anmälan för höstterminen

Häng med oss och träna 10 tillfällen under höstterminen. Vi kommer under 10 veckor träna igenom våra kroppar i en peppande och ödmjuk grupp. Alla tränar på sin nivå och har möjlighet att bli precis så trött man vill.

Träningstillfällena sker onsdagar 18:30 – 19:30 med start den 17 augusti och avslutning den 26 oktober.

Träningen kommer bestå av ”gammal hederlig” stationsträning där vi jobbar igenom kroppen både muskulärt och konditionsbyggande med vikter och gummiband som jag tar med samt befintliga stationer på utegymmet och givetvis våra kroppsvikter.

Träningspassen är planerade så alla kan vara med och det kommer finnas alternativa övningar så alla får en bra och utmanande träning. Kombinationen styrka med pulshöjande inslag ger fina resultat och ökar din grundfysik.

Anmälan till Naturfys på Tranebergsängen
Swish 1150 kr till 123 037 47 77 (Naturfys)
Meddelande: Din e-postadress
Kvittot kommer till angiven e-postadress.
Vill du istället ha en faktura så kontakta mig i formuläret nedan.

Daniel Wiberg på Naturfys
Jag som håller dessa träningspass heter Daniel och är utbildad personlig tränare med inriktning konditionsidrott och kommer säkert lotsa er genom denna träningsserie.

Detta kan vara ett utmärkt tillfälle att använda sitt återstående friskvårdsbidrag eller kanske som gåva till någon du tycker om. Det som väntar är alltså 10 st. omväxlande och utmanande träningar där vi tillsammans flyttar gränser för vad vi klarar av med en fin sammanhållning. Ta med dig din partner eller vän och häng med!

Plats: Tranebergsängen
Tid: 18:30 – 19:30
Period: 17/8 – 26/10
Tillfällen: 10 st.

Personlig träning, PT
Exempel på träningsredskap.
Bild på några tidigare/nuvarande deltagare.

Nya som gamla deltagare är mer än välkomna att träna med oss.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att skicka ett meddelande.

Nedan har du alla våra gruppträningar!

  • Naturfys under Tranebergsbron

    Här kommer den efterfrågade vinterupplagan av Naturfys på Tranebergsängen. När detta skrivs är vi mitt i höstterminen av träningen på Tranebergsängen och har bestämt att förlänga säsongen med 6 tillfällen. Vi kommer under vecka 44 (höstlov) ta en paus för att sedan starta upp igen den 9 november. På vinterupplagan kommer vi förflytta träningen ungefär…

2 svar på ”Naturfys på Tranebergsängen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.