Naturfys under Tranebergsbron

Här kommer den efterfrågade vinterupplagan av Naturfys på Tranebergsängen.

När detta skrivs är vi mitt i höstterminen av träningen på Tranebergsängen och har bestämt att förlänga säsongen med 6 tillfällen. Vi kommer under vecka 44 (höstlov) ta en paus för att sedan starta upp igen den 9 november.

På vinterupplagan kommer vi förflytta träningen ungefär 200 m så vi tack vare Tranebergsbron har tak och bättre träningsmöjligheter under vintern.

Bortsett från flytten kan ni förvänta er samma träningsupplägg där vi tillsammans tränar på vår egna nivå med möjlighet att bli precis så trött man vill.

Träningstillfällena sker onsdagar 18:30 – 19:30 med start den 9 november och avslutning den 14 december.

Träningen består av ”gammal hederlig” stationsträning där vi jobbar igenom kroppen både muskulärt och konditionsbyggande med vikter och gummiband som jag tar med samt våra kroppsvikter.

Träningspassen är planerade så alla kan vara med och det kommer finnas alternativa övningar så alla får en bra och utmanande träning. Kombinationen styrka med pulshöjande inslag ger fina resultat och ökar din grundfysik.

Anmälan till Naturfys under Tranebergsbron
Swisha 700 kr till 123 037 47 77 (Naturfys)
Meddelande: Din e-postadress
Kvittot kommer till angiven e-postadress.
Vill du istället ha en faktura så kontakta mig i formuläret nedan.

Daniel Wiberg på Naturfys
Jag som håller dessa träningspass heter Daniel och är utbildad personlig tränare med inriktning konditionsidrott och kommer säkert lotsa er genom denna träningsserie.

Detta kan vara ett utmärkt tillfälle att använda sitt återstående friskvårdsbidrag eller kanske som gåva till någon du tycker om. Det som väntar är 6 st. omväxlande och utmanande träningar där vi tillsammans flyttar gränser för vad vi klarar av.

Ta med dig din partner eller vän och häng med!

Plats: Under Tranebergsbron
Tid: 18:30 – 19:30
Period: 9/11 – 14/12
Tillfällen: 6 st.

Personlig träning, PT
Exempel på träningsredskap.
Bild på några tidigare/nuvarande deltagare.

Nya som gamla deltagare är mer än välkomna att träna med oss.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att skicka ett meddelande.