Nya samarbeten

 

Inspirerade av Eurovision och deras #cometogether, nåväl, vill vi berätta om två nya kompisar vi samarbetar med, Löparakademin och Friskvårdskollen.

 

löparakademin

Löparakademin är en ideell organisation som arbetar med individ- och områdesutveckling i Sveriges miljonprogramsområden. Genom nära samarbeten med företag, boende, skolor och föreningar skapar vi naturliga plattformar för integration och öppnar möjligheter för såväl individer som organisationer att utvecklas. Gemensamt för många av våra projekt är att vi använder löpning som ett redskap för att nå sociala förbättringar. Löparakademin är en religiöst och politiskt obunden organisation.

Jag har haft det stora nöjet att vara delaktig i deras ungdomsprogram som ledare och skrivit lite om det här.


 

friskvardskollenPå Friskvårdskollen i hjärtat av Kungsholmen i Stockholm arbetar naprapater och massageterapeuter med flera års erfarenhet i yrket. Vi kan hjälpa dig som önskar få bukt med ett specifikt besvär, litet som stort.

Vårt specialintresse finns inom idrottsmedicinen och vi brinner för träning och hälsa men alla är välkomna, med eller utan träningserfarenhet. Vårt team består av olika terapeuter som kompletterar varandras kompetensbredd, allt för att kunna erbjuda en skräddarsydd behandling, träningsplan och rehabilitering som passar just dig. Vi strävar efter att du som patient ska känna dig trygg, hörsammad och veta att din terapeut är engagerad i den gemensamma planen och målet.

Kvalitet, engagemang och personlig service är ledord för oss.

Jag har bl.a gjort en Screen2perform hos Friskvårdskollen som jag skrev lite om här.


Vi är mycket stolta och glada över detta och har meddelat våra kunder och deltagare om hur detta samarbete gagnar dem. Vill ni ta del av det bara komma och träna med oss, antingen på våra öppna pass eller ett eget företagspass. Busenkelt.

 

Passar även på att promota vårt nyaste tillskott av träningar. Det är en löpgrupp i Åkeshov, se mer info här.

 

Om man får vara så fräck att önska en till samarbetspartner skulle det vara fint med en som kan erbjuda något i återhämtningsväg till våra fantastiska kunder efter passen. Går bra att höra av er.

 

 

Stängt för kommentering.