Personlig träning i Bromma och Stockholm

I en tid där träning på gym kanske inte känns lika lockande längre pga de skärpta regionala råden från Folkhälsomyndigheten så vill vi erbjuda fler möjligheten att träna utomhus med oss. Vi har märkt ett ökat intresse av utomhusträning som vi förespråkat långt innan vi utsattes för Coronaskiten.

Personlig träning i bromma
  • PT-Solo från 650 kr
  • PT-Duo 900 kr
  • PT-Grupp 1300 kr

Vi levererar träningen dit det passar dig att träna. Det kan vara din trädgård, det lokala utegymmet eller var helst du vill. Vi tar med desinficerade redskap som passar den planerade träningen och varje ordinarie träningstillfälle är 60 min.

Vilka mål du än har gör vi allt för att hjälpa dig och vi erbjuder både styrketräning och löpträning. Är det framförallt löpning du vill ha hjälp med har vi även Löparpaketet som innehåller PT-pass, schemaskrivning och tester.

Vi erbjuder en kostnadsfri konsultation om ni vill träffa oss och diskutera möjligheter innan vi sätter igång. Det går såklart bra att boka in ett pass direkt om ni känner för det. Vi tar gärna emot era friskvårdsbidrag innan de brinner inne och är de kopplade mot Wellnet så är vi anslutna dit.

Både eventuell konsultation och PT-pass bokas in nedan.

Tveka inte att höra av dig vid frågor