Träningsweekends på Långholmen

[metaslider id=1143]

Vi kan nu glatt och stolt erbjuda er de träningsweekends vi tillsammans med Långholmen Hotell & Restaurang kommer köra i höst. De datum ni redan nu ska anteckna i era kalendrar är 30 sep – 2 okt och 28 – 30 oktober.

För er som inte känner till Långholmen Hotell så var det ett fängelse från slutet av 1800-talet till det lades ned 1975. Det anspelas mycket på den ”fängslande” charmen och att man tack och lov får en nyckel till sin ”cell” efter inskrivning. Långholmen är idag ett 3-stjärnigt hotell.

Långholmen är en väldigt naturskön oas i centrala Stockholm. Det finns båtklubbar, koloniträdgårdar, strandbad, klippbad och allt detta i en lummig grönskande miljö. Helt perfekt att träna utomhus i med fina badmöjligheter efteråt. Även om det kanske är lite för mycket höst för vissa.

Här kommer alltså Naturfys erbjuda er löpträning och gruppträning dessa weekends. Vi ser verkligen fram emot det och hoppas ni gör de också. Nedan har ni information om helgen och den är tagen härifrån.

 


EN FÄNGSLANDE TRÄNINGSWEEKEND

Det är stort fokus på träning, hälsa och att må bra men det betyder inte att man behöver avstå från att njuta av det goda i livet utan att hitta en bra balans som passar dig! Kom till oss en helg och umgås, träna, inspireras av föreläsning och njut av god, ekologisk och närproducerade måltider och kanske ett gott ekologiskt vin på kvällen. Helgen riktar sig till både dig som vill komma igång och till dig som redan är igång. Inskrivningen är på fredag eftermiddag och vi släpper ut dig i friheten på söndagen, full med inspiration och träningsglädje.

I PRISET INGÅR:

* Logi inkl. frukost i två nätter i delad tvåbäddscell med våningssäng.
* Lunch och hälsofika
* Två middagar
* Löpteknik
* Löpning
* Fyspass i naturen
* Zumba
* Yoga
* Föreläsning om träning, mål och motivation

Dessutom en guidad tur, endorfiner, mycket skratt,
trevligt sällskap och en goodiebag.

Vi samarbetar med Naturfys & Adidas.

Pris: 2995:-/person för hela helgen. (Enkelrumstillägg 920:-)

Datum 30/9-2/10 eller 28/10-30/10.

Bokas på telefon 08-7208500 eller hotell@langholmen.com

Ovan information som PDF.


 

Kunder hos Naturfys kontaktar oss innan bokning.

Innan dess har vi såklart vår vanliga träning att erbjuda, några tillfällen kvar innan ett kortare sommaruppehåll.

Se här vad ni har att välja på. Boka fyspass.